Altinii Hyndeboks Small

12.995,00 kr.16.995,00 kr.

KVALITET, HÅNDVÆRK OG DANSK DESIGN

Med opbevaringsboksen får du et møbel, der er gennemtænkt ned til den mindste detalje. Filosofien er ligetil: form og funktion skal gå op i en højere enhed. Du får derfor ikke bare en opbevaringsboks – du bliver del af en holdning. Til design. Materialer. Og godt håndværk.

Opbevaringsboksen er lavet af kvalitetsmaterialer i et smukt design. Du behøver derfor ikke gemme den væk i et redskabsrum eller skur. Men brug den som en flot detalje i din udeindretning, året rundt.

Dimensioner:
H: 46 cm, B: 98 cm, D: 70 cm

Vægt:
50 kg

Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Share

Beskrivelse

KOMFORTABEL OG STILFULD

Vi elsker den danske sommer. De solrige timer, hygge i haven og lune aftener på terrassen. Det er en sæson med plads til afslapning på langs og nærvær med familien. Vi rykker udenfor – til hyggehjørner i haven og lækroge på terrassen. Vi indretter os med lækre havemøbler og smukt tilbehør, der skaber ro
og stemning.

Gør sommeren til en leg med en smart og funktionel opbevaringsløsning. Hos Altinii byder vi udesæsonen velkommen med stilrent skandinavisk design – skabt med rene linjer og kvalitetsmaterialer. Løsningen er både funktionel og smuk.

SMUK DETALJE, STOR EFFEKT

Bløde accessories understreger din stil – og de giver hygge og komfort til din udeoase. Men, hvad gør du med dine hynder, puder og tæpper, når duggen og mørket falder på? Med en opbevaringsboks fra Altinii får du en praktisk og smuk opbevaringsløsning, der beskytter dine udeaccessories i al slags vejr. Og du sikrer, at de ser nye og flotte ud i lang tid. Du kan også bruge boksen som en stilfuld siddeplads til to. Designet er enkelt, tidsløst og elegant. Og passer perfekt til det danske sommervejr.

Dimensioner:
H: 46 cm, B: 98 cm, D: 70 cm

Vægt:
50 kg

Yderligere information

Størrelse 46 × 98 × 64 cm

Du kunne også være interesseret i...

17.995,00 kr.24.995,00 kr.