Hyndeboks - blank zink
delimiter image

KOMFORTABEL OG STILFULD

Hyndebokse i kobber, zink og sort zink

Vi elsker den danske sommer. De solrige timer, hygge i haven og lune aftener på terrassen. Det er en sæson med plads til afslapning på langs og nærvær med familien. Vi rykker udenfor – til hyggehjørner i haven og lækroge på terrassen. Vi indretter os med lækre havemøbler og smukt tilbehør, der skaber ro
og stemning.

Gør sommeren til en leg med en smart og funktionel hyndeboks. Hos Altinii byder vi udesæsonen velkommen med stilrent skandinavisk design – skabt med rene linjer og kvalitetsmaterialer. Din nye hyndeboks er både funktionel og smuk.

Smuk detalje, stor effekt

Bløde accessories understreger din stil – og de giver hygge og komfort til din udeoase. Men hvad gør du med dine hynder, puder og tæpper, når duggen og mørket falder på? Med en hyndeboks fra Altinii får du en praktisk og smuk opbevaringsløsning, der beskytter dine udeaccessories i al slags vejr. Og du sikrer, at de ser nye og flotte ud i lang tid. Du kan også bruge din hyndeboks som en stilfuld siddeplads til to. Designet er enkelt, tidløst og elegant. Og passer perfekt til det danske sommervejr.

delimiter image

KVALITET, HÅNDVÆRK
OG DANSK DESIGN

Hyndeboks i kobber, zink og sort zink i høj og lav model

Med hyndeboksen får du et møbel, der er gennemtænkt ned til den mindste detalje. Filosofien er ligetil: form og funktion skal gå op i en højere enhed. Du får derfor ikke bare en hyndeboks – du bliver del af en holdning. Til design. Materialer. Og godt håndværk.

Hyndeboksen er lavet af kvalitetsmaterialer i et smukt design. Du behøver derfor ikke gemme den væk i et redskabsrum eller skur. Men brug i stedet din hyndeboks som en flot detalje i din udeindretning året rundt.

Altinii Hyndeboks Antra Zink

DESIGNET TIL DET DANSKE VEJR

delimiter image
KOBBER OG ZINK PATINERES MED TIDEN
Det danske vejr er uforudsigeligt. Den ene dag skinner solen fra en skyfri himmel – den anden siler regnen ned. Opbevaringsboksen er skabt til det danske vejr og kan stå ude både sommer og vinter.

Opbevaringsboksen er lavet af kobber eller zink. De naturlige materialer – blankt såvel som mat – har et flot og unikt udtryk, der bliver smukkere og smukkere med årene.

Billederne er udlånt fra vores kunder

OPBEVARINGSBOKSEN ER LAVET AF ZINK ELLER KOBBER
Fås i to forskellige størrelser
Opbevaringsboksen er lavet af zink og fås i to forskellige størrelser. Den store hyndeboks vejer 80 kg, mens den lille hyndeboks vejer 50 kg. Du behøver derfor ikke bekymre dig om, at boksen flyver væk i blæsevejr. Og den selvhjulpne åbning sikrer, at du nemt kan åbne låget, når du skal lægge hynder eller andet i hyndeboksen.

Opbevaringsboksen er lavet af zink og fås i fire smukke farvenuancer. Vælg mellem Blank Zink, Quartz Zink, Antra Zink og kobber. Det naturlige metal – blankt såvel som mat giver et flot og unikt udtryk, der med årene vil få en smukkere og smukkere patina. En flot detalje til et personligt uderum med stil.

SLUT MED FUGTIGE HYNDER
Hyndebokse med ventilation
En lun sommerdag på terrassen er ovre, og du er trukket indenfor. Først sent på aftenen opdager du, at du har glemt at få dine havehynder ind. Duggen har lagt sig, og dine hynder er blevet lidt fugtige. Ikke noget problem. Opbevaringsboksen har et skjult ventilationssystem, der sørger for, at der kommer frisk luft til hynderne. På den måde undgår du, at dine hynder forbliver fugtige og får grimme fugtpletter.
NEM AT RENGØRE
Indersiden af boksen er lavet af birkefiner, belagt med en slidstærk folie, du nemt kan tørre af og rengøre.
ER UHELDET UDE?
Boksen er lavet af kvalitetsmaterialer, der er skabt til at holde længe. Men skulle uheldet være ude, og en del bliver beskadiget, så kan den udskiftes.
PATINERES MED TIDEN
Opbevaringsboksen er lavet af zink. Det naturlige materiale – blankt såvel som mat - har et flot og unikt udtryk, der bliver smukkere og smukkere med årene.
delimiter image

SMART OPBEVARING PÅ FÅ KVADRATMETER

En hyndeboks fra Altinii er perfekt til altaner, kolonihavehuse og andre områder, der kun har begrænset plads. Udover at give dig ekstra opbevaringsplads er hyndeboksen desuden en behagelig og funktionel siddeplads for to, hvis du lægger et par flotte hynder på låget.

ENKELT OG RÅT DESIGN

I Danmark kan vi noget helt særligt, når det kommer til at forene godt håndværk
med visionær formgivning. Det er Tom Schröter et godt bevis på. Med mere end
20 års erfaring som selvstændig tømrer kender Tom Schröter sit håndværk. Han
har brugt utallige timer i værkstedet på at forfine opbevaringsboksens design,
egenskaber og profiler. De visuelle og funktionelle detaljer taler deres eget tydelige sprog. Looket er maskulint, cool og råt, tilsat et let feminint twist.

Forhandlere af Altinii's produkter
FORHANDLERE
Du kan købe Altinii hyndebokse, loungeborde og gaspejse hos forhandlere rundt i hele Danmark. Find din mærmeste forhandler.
Vejledninger til Altiniis produkter
VEJLEDNINGER
Find vejledninger og produktbeskrivelser på hyndebokse, loungeborde og gaspejse fra Altinii.
Altinii prisliste
PRISER
Hent vejledende prislister på de forskellige modeller i hyndebokse, loungeborde og gaspejse fra Altinii.

Altinii hyndeboks – Mere end bare opbevaring

Vores multifunktionelle hyndeboks fungerer både som opbevaring og siddeplads, og er ideel til private hjem, arbejdspladser og restaurationsbranchen. Den er designet til at bidrage til indretningen med sit elegante og rå udtryk. Boksens yderside af zink bliver kun smukkere med årene, når den patineres, mens indersiden af birkefiner og folie passer bedst muligt på dine hynder. Når du ejer en hyndeboks bliver det meget nemt og bekvemt at pakke dine hynder ind og ud og dermed forlænge deres levetid. Vi arbejder for at forene dansk design med funktionalitet, og synes det er lykkedes til perfektion med vores stilrene og unikke opbevaringsbokse her på siden.

Flotte hyndebokse designet til dansk vejr

De fleste med have, baggård eller altan kender sikkert til problemstillingen, der handler om opbevaring af hynder og puder, når mørket falder på. En Altinii hyndeboks er en smuk og unik opbevaringsløsning, der beskytter dine hynder mod vind og vejr. Den er designet med et praktisk ventilationssystem, så der altid kommer frisk luft ind og ud af boksen. Det modvirker lugt og fugt i dine tekstiler, og hjælper med til, at dine hynder forbliver lækre i længere tid. Pas bedre på dine hynder, udendørs tæpper og dekorative puder med en eksklusiv hyndeboks fra Altinii.