Altinii Loungebord med gaspejs
delimiter image

HYGGE OG LEVENDE ILD

LOUNGEBORDET MED INDBYGGET GASPEJS

Med et loungebord med gaspejs fra Altinii kan du skabe hygge udendørs på terrassen, i haven og på altanen. Vi elsker det danske forår og den danske sommer, hvor vi rykker med familien udenfor til hyggehjørner i haven og lækroge på terrassen. Gør aftenerne til noget helt særligt med et Altinii loungebord med gaspejs som med stilrent skandinavisk design og funktionalitet skaber rammerne for hygge og varme omkring sig.

delimiter image

KVALITET, HÅNDVÆRK
OG DANSK DESIGN

LOUNGEBORDET ER LAVET AF EG ELLER FIBERBETON.

Tre typer loungeborde med gaspejs

Alle borde har i midten indbygget en gaspejs, som betjenes manuelt. Bordene er 52 cm høj- 80 cm bred- 140 cm lang. Understellet er pulverlakeret. Højden af bordet er unik til både at nyde kaffen men også et måltid mad. Gaspejsen har afskærmning i hærdet glas, med hjørner af rustfrit stål omkring flammerne. Vores loungebord med gaspejs laves med 3 typer bordplader.

1. Massive ege planker sort bejdset. 2. Massive ege planker hvid pigmenteret. 3. Fiberbeton.

Bordet leveres med lavasten i pejsens brændkammer, der holder år efter år.

Der skal altså ikke fyldes brænde på pejsen, men blot tændes for gassen, og der skabes hygge og stemning.

Altinii Loungebord med gaspejs

DESIGNET TIL DET DANSKE VEJR

Det danske vejr er uforudsigeligt. Den ene dag skinner solen fra en skyfri himmel – den anden siler regnen ned. Vores loungebord med gaspejs er skabt til at skabe hygge i det danske vejr, og kan stå ude både sommer og vinter.

delimiter image
Altinii Loungebord med gaspejs
Altinii Loungebord med gaspejs
Forhandlere af Altinii's produkter
FORHANDLERE
Du kan købe Altinii hyndebokse, loungeborde og gaspejse hos forhandlere rundt i hele Danmark. Find din mærmeste forhandler.
Vejledninger til Altiniis produkter
VEJLEDNINGER
Find vejledninger og produktbeskrivelser på hyndebokse, loungeborde og gaspejse fra Altinii.
Altinii prisliste
PRISER
Hent vejledende prislister på de forskellige modeller i hyndebokse, loungeborde og gaspejse fra Altinii.

Loungebord med gaspejs for en helt unik stemning

Levende ild har en fantastisk egenskab til at skabe et intimt og hyggeligt rum. Derfor har vi designet et elegant og moderne loungebord i en højde på 49 cm med en indbygget gaspejs, der giver dig autentisk pejsehygge uden alt besværet. Med et loungebord med gaspejs skaber du det perfekte rum til at slå benene op efter en lang dag, eller få et godt grin med dem du holder af. Bordet er med til at afgive en dejlig varme, der gør de kølige sommeraftener lige dét længere. Hvis du også gerne vil nyde hyggelige øjeblikke omkring flammerne så tag et kig på et eksklusivt loungebord med gaspejs her på siden.

Danskdesignet loungebord med gaspejs

I vores designs er vi ikke gået det mindste på kompromis med funktionalitet og kvalitet. Derfor er dit nye loungebord med gaspejs produceret i kvalitets materialer, der holder mange år ud i fremtiden. Understellet er pulverlakeret, mens bordpladen produceres i både massive egeplanker og fiberbeton. Flammerne midt på bordet er afskærmet af hærdet glas i alle fire sider, mens der er frit udsyn til at nyde dem for oven. Vi forhandler også keramisk brænde til dit loungebord med gaspejs, som giver et autentisk og realistisk udtryk.