GASPEJSE

delimiter image

HYGGE OG LEVENDE ILD

Gaspejse i kobber, zink og sort pulverlakeret

Med gaspejsen fra Altinii kan du skabe hygge udendørs hele året. Forår, sommer, efterår og vinter.

Vi elsker det danske forår og den danske sommer, hvor vi rykker med familien udenfor til hyggehjørner i haven og læ-kroge på terrassen. Gør aftenerne til noget helt særligt med en Altinii gaspejs, som med stilrent skandinavisk design og funktionalitet skaber rammerne for hygge og varme omkring sig.

Efterår og vinter er tiden hvor vi hygger inden døre. Gør det ekstra hyggeligt med en Altinii gaspejs udenfor. På terrassen, ved hoveddøren eller uden for vinduet. Så kan du nyde de hyggelige flammer, selvom du er indenfor.

delimiter image

KVALITET, HÅNDVÆRK
OG DANSK DESIGN

Gaspejs i kobber, zink og sort pulverlakeret. Høj og lav model

Gaspejsen fra Altinii er gennemtænkt ned til den mindste detalje. Den spreder varme og hygge i dit uderum. Filosofien er ligetil: form og funktion skal gå op i en højere enhed. Du får en gaspejs, som bliver en del af en holdning til design, materialer og godt håndværk.

Gaspejsen er lavet af kvalitetsmaterialer i et smukt design. Du behøver derfor ikke gemme den væk i et redskabsrum eller skur. Men brug den som en flot detalje i din udeindretning, året rundt. På terrassen, foran huset eller forane butikken eller virksomheden.

DESIGNET TIL DET DANSKE VEJR

Det danske vejr er uforudsigeligt. Den ene dag skinner solen fra en skyfri himmel – den anden siler regnen ned. Gaspejsen er skabt til at skabe hygge i det danske vejr og kan stå ude både sommer og vinter.

delimiter image
GASPEJSEN ER LAVET AF ZINK, KOBBER ELLER SORT PULVERLAKERET
To typer gaspejse
Model Cos 90 og110 har en 9 kw gasbrænder, som betjenes manuelt. Gaspejsene er 90 cm høj og 110 cm høj.

Begge gasbrændere har afskærmning i hærdet glas, med hjørner af rustfrit stål omkring flammerne. Pejsene laves på ben eller med hjul.

Keramisk brænde og lavasten
Du slipper for at kløve brænde
Gaspejsen leveres med keramisk brænde, som kan holde år efter år. I bunden af gaspejsen er der lavasten, som leveres i flere for forskellige farvenuancer.

Der skal altså ikke fyldes brænde på pejsen, men blot tændes for gassen, og der skabes hygge og stemning.

Forhandlere af Altinii's produkter
FORHANDLERE
Du kan købe Altinii hyndebokse, loungeborde og gaspejse hos forhandlere rundt i hele Danmark. Find din mærmeste forhandler.
Vejledninger til Altiniis produkter
VEJLEDNINGER
Find vejledninger og produktbeskrivelser på hyndebokse, loungeborde og gaspejse fra Altinii.
Altinii prisliste
PRISER
Hent vejledende prislister på de forskellige modeller i hyndebokse, loungeborde og gaspejse fra Altinii.