Altinii Even More Spisebord
delimiter image

SMUK OG EKSKLUSIV

Spiseborde skabt til hygge i det danske vejr

“Even more” er en serie dansk producerede eksklusive spiseborde. Stellet er udført i stål og bordpladen er 1,2 cm italiensk keramik af absolut højeste kvalitet. Bordet fås i 220×100 cm og 320×100 cm, og både stel samt bordplader fås i forskellige farver.

“Even more” er til dig der søger et stort, smukt og vedligeholdelsesfrit spisebord, der kan tåle al slags vind og vejr.

DESIGNET TIL DET DANSKE VEJR

Det danske vejr er uforudsigeligt. Den ene dag skinner solen fra en skyfri himmel – den anden siler regnen ned. Spisebordet er skabt til at skabe hygge i det danske vejr og kan stå ude både sommer og vinter.

delimiter image
Altinii Even More Spisebord
Altinii Even More Spisebord
Forhandlere af Altinii's produkter
FORHANDLERE
Du kan købe Altinii hyndebokse, loungeborde og gaspejse hos forhandlere rundt i hele Danmark. Find din mærmeste forhandler.
Vejledninger til Altiniis produkter
VEJLEDNINGER
Find vejledninger og produktbeskrivelser på hyndebokse, loungeborde og gaspejse fra Altinii.
Altinii prisliste
PRISER
Hent vejledende prislister på de forskellige modeller i hyndebokse, loungeborde og gaspejse fra Altinii.

Eksklusive udendørs spiseborde

Drømmer du også om et eksklusivt og elegant spisebord til din udendørs oase, så du kan nyde meget mere tid under åben himmel? Så skal du ikke lede længere. Vores flotte udvalg her på siden byder på moderne og stilrene borde med plads til hele familien og mere til. Både bordstel og bordplader kommer i forskellige størrelser og farver til ethvert behov. Se blandt andet på bordplader i italiensk keramik i dimensionerne 220×100 cm og 320×100 cm. Med vores koncept har du mulighed for at sætte dit eget præg på dit nyt spisebord, og vælge den farvekombination der falder i din smag.

Vores spisebord danner den rigtige ramme

Når det kommer til at skabe et hyggeligt og funktionelt uderum i haven, på terrassen eller altanen, så kan vi hurtigt blive enige om, at spisebordet er det helt store samlingspunkt. Her bliver der både nydt måltider, drukket kaffe og brugt adskillige timer på at vende verdenssituationen. Det kræver et bord, der er velproportioneret, holdbart, funktionelt og ikke mindst indbydende. Et elegant Altinii spisebord er designet til at blive brugt, og holder til at stå udenfor i alt slags dansk vejr. Det tidløse design danner de perfekte rammer for både uformelle stunder og festlige anledninger med familie og venner.