Altinii Gaspejs Cos 110 på hjul

14.995,00 kr.15.995,00 kr.

KVALITET, HÅNDVÆRK OG DANSK DESIGN

Gaspejsen har en 9 kw gasbrænder, som betjenes manuelt.
Gasbrænderen har afskærmning i hærdet glas, med hjørner af rustfrit stål omkring flammerne.

Gaspejsen fra Altinii er gennemtænkt ned til den mindste detalje. Den spreder varme og hygge i dit uderum. Filosofien er ligetil: form og funktion skal gå op i en højere enhed. Du får en gaspejs, som bliver en del af en holdning til design, materialer og godt håndværk.

Gaspejsen er lavet af kvalitetsmaterialer i et smukt design. Du behøver derfor ikke gemme den væk i et redskabsrum eller skur. Men brug den som en flot detalje i din udeindretning, året rundt. På terrassen, foran huset eller foran butikken eller virksomheden.

Gaspejsen er på hjul så den er let at flytte rundt som man ønsker

Leveres med lavasten

Dimensioner:
H: 40 cm, B: 40 cm, D: 116 cm

Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Share

Beskrivelse

HYGGE OG LEVENDE ILD

Med gaspejsen fra Altinii kan du skabe hygge udendørs hele året. Forår, sommer, efterår og vinter.

Vi elsker det danske forår og den danske sommer, hvor vi rykker med familien udenfor til hyggehjørner i haven og læ-kroge på terrassen. Gør aftenerne til noget helt særligt med en Altinii gaspejs, som med stilrent skandinavisk design og funktionalitet skaber rammerne for hygge og varme omkring sig.

Efterår og vinter er tiden hvor vi hygger inden døre. Gør det ekstra hyggeligt med en Altinii gaspejs udenfor. På terrassen, ved hoveddøren eller uden for vinduet. Så kan du nyde de hyggelige flammer, selvom du er indenfor.

Dimensioner:
H: 40 cm, B: 40 cm, D: 116 cm

Yderligere information

Størrelse 40 × 40 × 116 cm

Du kunne også være interesseret i...