Altinii Loungebord med gaspejs
delimiter image

UDENDØRS LOUNGEBORDE

LÆGGER OP TIL HYGGE

Hvis du vil skabe et afslappende og hyggeligt udeområde, så kan du med fordel indrette det med et udendørs loungebord fra Altinii. Et loungeområde lægger op til rendyrket afslapning, og de specialdesignede borde er et ideelt valg til både altaner, terrasser og haver.

Vi har blandt andet designet loungeborde af eg og fiberbeton, og vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige designkombinationer med en finish til enhver smag. De alsidige borde har den perfekte højde til både at slænge sig og spise et måltid ved. Vores udendørs loungeborde er den direkte vej til at skabe en udendørsdagligstue, hvor du kan koble af efter en lang dag eller nyde den danske sommer.

Altinii Loungebord med gaspejs

UDENDØRS LOUNGEBORD MED GASPEJS

Flere og flere bliver glade for de populære gaspejse, som er brugervenlige, nemme at vedligeholde og samtidig skaber en helt særlig stemning. Her hos Altinii har vi kombineret det bedste fra to verdener og designet smukke og elegante udendørs loungeborde med en indbygget gaspejs.

Pejsen benyttes sammen med lavasten, så alt, du skal gøre, er at tænde for gassen. Så kan du nyde levende flammer aftenen lang. Med vores elegante udendørs loungeborde kan familie og venner samle sig omkring ilden på en helt unik måde. Samtidig fungerer bordet også som en elegant varmekilde, der gør sommeraftenerne lige dét længere.

Altinii Loungebord med gaspejs

FLOTTE LOUNGEBORDE TIL UDENLØRS BRUG

De udendørs loungeborde, du finder her hos Altinii, sikrer dig dermed stil og lækkert design til dit udendørs område. Vores design er lige noget for dig, der sætter pris på høj kvalitet og ordentligt håndværk. Vi stræber efter et stilrent og simpelt look, som gør vores møbler tidløse i deres udtryk. Som designere arbejder vi i materialer, der kræver minimal vedligeholdelse og kan stå ude hele året rundt. På den måde hjælper vi dig med at gøre dine udendørsrum mere funktionelle og alsidige. Se nærmere på et flot udendørs loungebord, der egner sig perfekt til både private hjem, arbejdspladser og restaurationsbranchen, lige her.

Altinii Loungebord med gaspejs
Altinii Loungebord med gaspejs
Altinii Loungebord med gaspejs
Forhandlere af Altinii's produkter
FORHANDLERE
Du kan købe Altinii hyndebokse, loungeborde og gaspejse hos forhandlere rundt i hele Danmark. Find din mærmeste forhandler.
Vejledninger til Altiniis produkter
VEJLEDNINGER
Find vejledninger og produktbeskrivelser på hyndebokse, loungeborde og gaspejse fra Altinii.
Altinii prisliste
PRISER
Hent vejledende prislister på de forskellige modeller i hyndebokse, loungeborde og gaspejse fra Altinii.