Altinii Gaspejs Blank Zink
delimiter image

UDENDØRS GASPEJS

EN UDENDØRS GASPEJS SPREDER HYGGE

Her på siden kan du se nærmere på vores inspirerende udvalg af udendørs gaspejse, som spreder varme og hygge, uanset hvor de står. Vi har gjort os umage for at skabe et design, der er tidløst, elegant og luksuriøst i sit udtryk.

Derfor har det også været vigtigt for os at udarbejde vores udendørs gaspejse i materialer, der holder til at stå fremme i alt slags vejr. På den måde kan du nyde det flotte design uden at skulle bekymre dig om at pakke gaspejsen væk, hver gang det regner. Vi elsker, hvordan de smukke gaspejse i kobber, zink og sort pulverlakering naturligt passer sammen med resten af indretningen.

Altinii Gaspejs Kobber

DETTE GØR UDENDØRS GASPEJSE SÅ POPULÆRE

En gaspejs skaber hygge og varme, uden at du skal forholde dig til sod, røg og os. I forhold til andre former for pejse sviner de mindre, og de tænder ved blot et enkelt tryk. Det bliver ikke nemmere skabe et hyggeligt samlested for familien end med en af vores udendørs gaspejse.

Vi er sikre på, at du vil elske at tilbringe tid nær den dragende ild fra en gaspejs, der er røgfri, lugtfri, og kræver minimal vedligeholdelse. Uanset om du er privat kunde eller erhvervskunde, kan du finde en udendørs gaspejs til boliger, caféer, hoteller, arbejdspladser og meget mere her hos os.

Altinii Gaspejs Sort

FRITSTÅENDE GASPEJSE TIL TERRASSEN

Med en udendørs gaspejs fra Altinii skal du ikke bekymre dig om montering og installation. Vores modeller er fritstående, og de kan dermed benyttes rundt omkring i haven, på altanen og på terrassen. Med deres smarte hjul er vores udendørs gaspejse nemme at flytte rundt på. Det gør dem mere alsidige, så du kan anvende dem i mange forskellige situationer. Selve gasbrænderen er afskærmet med fire sider af hærdet glas, som giver frit udsyn til de smukke flammer fra alle vinkler. Du er altid velkommen til at kontakte os på mail kontakt@altinii.dk eller tlf. +45 30 50 13 75, hvis du har spørgsmål til sortimentet.

Altinii Gaspejs Sort
Altinii Gaspejs Kobber
Altinii Gaspejs Kobber
Forhandlere af Altinii's produkter
FORHANDLERE
Du kan købe Altinii hyndebokse, loungeborde og gaspejse hos forhandlere rundt i hele Danmark. Find din mærmeste forhandler.
Vejledninger til Altiniis produkter
VEJLEDNINGER
Find vejledninger og produktbeskrivelser på hyndebokse, loungeborde og gaspejse fra Altinii.
Altinii prisliste
PRISER
Hent vejledende prislister på de forskellige modeller i hyndebokse, loungeborde og gaspejse fra Altinii.