Altinii Kobber Hyndeboks
delimiter image

KOBBER HYNDEBOKS

PRAKTISK OG STILFULD HYNDEBOKS I KOBBER

Dine hynder og puder skal også have et sted at være, når natten falder på, og de ikke længere er i brug. Her hos Altinii finder du vores bud på den ideelle hyndeboks med både funktionelle og dekorative kvaliteter.

Først og fremmest har vi designet vores kobber hyndeboks i kvalitetsmaterialer, der holder til hyppig brug og al slags vind og vejr. Selv indersiden af vores kobber hyndeboks er udarbejdet i et slidstærkt materiale, som er nemt at rengøre. Boksen har et kamufleret ventilationssystem, som afhjælper fugtpletter og fugtskader på tekstilerne. Pas godt på alle dine udendørs accessories med en praktisk hyndeboks i kobber.

Altinii Kobber Hyndeboks

DERFOR SKAL DU VÆLGE EN KOBBER HYNDEBOKS

Vores kobber hyndeboks har et maskulint, råt og elegant look, der passer perfekt ind i enhver indretning. Over tiden opnår opbevaringsmøblet en helt særlig patina, som ikke kan købes for penge. Den unikke finish bringer både karakter og personlighed til de udeoaser, du forsøger at skabe.

Opbevaringsboksen er dekorativ i sig selv, og den kan også bruges som en siddeplads for to. Hvis du oplever, at det er svært at finde en opbevaringsløsning, der matcher dine krav til både form og funktion, så tror vi, at du vil synes godt om vores kobber hyndeboks.

Altinii Kobber Hyndeboks

OPBEVARINGSBOKSEN DER BESKYTTER DINE HYNDER

Vores første design var hyndeboksen, som blev født ud af et reelt behov for en stilfuld og funktionel opbevaringsløsning til hynder. Vores stifter, Tom Schröter, har mere end 20 års erfaring som selvstændig tømrer, og han brugte adskillige timer i værkstedet på at perfektionere designet. Boksen har både selvhjulpen åbning og justerbare fødder, som sikrer stabilitet. Den flotte kobber hyndeboks er tilgængelig i forskellige størrelser og dimensioner, så der er en model til ethvert behov. Så uanset om du har en lille altan eller en rummelig have, så kan du fuldende dit udeområde med vores kobber hyndeboks. Få alle dine ønsker til en ny opbevaringsboks opfyldt her hos Altinii.

Altinii Hyndeboks Quartz Zink
Altinii Hyndeboks Blank Zink
Altinii Hyndeboks Antra Zink
Forhandlere af Altinii's produkter
FORHANDLERE
Du kan købe Altinii hyndebokse, loungeborde og gaspejse hos forhandlere rundt i hele Danmark. Find din mærmeste forhandler.
Vejledninger til Altiniis produkter
VEJLEDNINGER
Find vejledninger og produktbeskrivelser på hyndebokse, loungeborde og gaspejse fra Altinii.
Altinii prisliste
PRISER
Hent vejledende prislister på de forskellige modeller i hyndebokse, loungeborde og gaspejse fra Altinii.